23 Nisan Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Mrt

OKULUMUZDA ÖĞRENTMEN-VELİ RANDEVU SİSTEMİ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR.

OKULUMUZ ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVU SİSTEMİ AÇILDI .

Okul Randevu Sistemi ile birlikte velilerimiz, kişisel e-Devlet şifreleriyle okulumuz internet sitesinden randevu alabilecek.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, birçok Batı ülkesinde uygulanan Öğretmenler ve Veli arasındaki iletişimi düzenli ve etkin hale getiren bir randevu sisteminin oluşturulması yönündeki açıklamasının ardından uygulama 25 Mart 2024 Pazartesi günü itibariyle hayata geçirildi.

"Okul randevu sistemi" ile velilerimiz, okulda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek istedikleri öğretmenle görüşme zamanını ayarlayabilecekler ve belirtilen görüşme zamanında bir araya gelebileceklerdir.

Öğretmenlerin müsaitlik durumlarına göre göre randevu alınıyor.

Veli-randevu sistemi ile okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor.

Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak.

Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Mrt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Mehmet Mehdi DENİZHAN tarafından eTwinning kapsamında '' Bir Masal Bir Tiyatro '' projesi Türkiye, Azerbaycan ve Ürdün' ün farklı şehirlerinden olmak üzere toplam 12 ( On iki ) ortakla yürütülmektedir. Projede daha önce belirlenen masallar öğrenciler tarafından okunduktan sonra canlandırılıyor. Böylelikle öğrenciler hem masal kahramanlarını daha iyi tanıyorlar hem de empati kurup olaylara farklı açılardan bakabiliyorlar.

Mrt

Yalova'da düzenlenen Minikler Wushu Kungfu Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Dehrem Aslan erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, yine okulumuz öğrencilerimizden Kevser Banlı Kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Okulumuza ve Batman'a bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve hocamız @kaderozel_ulcay  tebrik ederiz.

Tebrikler çocuklar

Tem

Okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerimizin mezuniyet töreni coşku ve heyecanla kutlandı.

Okulumuz e Twinning faaliyetleri kapsamında " Avrupa Kalite Etiketi" belgesi ile ödüllendirildi.

Covid-19 sebebiyle okullarımızda yüz yüze kutlayamadığımız 23 Nisan'ımızı aynı coşku ve heyecanla evlerimizde kutladık.

Okulumuz öğrencilerinden "Çanakkale Savaşları Müzesi"ne ziaret gerçekleştirdi.

Okulumuza ait, salgın (covid-19) sonrası okula uyum ve psikososyal etkinlikleri içeren plan, program ve kılavuza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Ders Yılı Sonu Zümre Öğretmenler kurulu toplantımızı uzaktan online olarak gerçekleştirdik.

Her yıl okulların kapanmasına müteakip Bakanlığımız tarafından hazırlanan program doğrultusunda, öğretmen ve idarecilerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla yaptığımız Haziran Mesleki Çalışma Programı'nı bu yıl Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan online eğitim olarak gerçekleştiriyoruz.

Covid-19 sebebiyle karne törenimizi dijital ortamda kutlamak ve dağıtmak zorunda olsak da aynı sıcaklık, aynı samimiyet, aynı sevgi ve aynı duygu ile karne törenlerimizi yapmaya devam ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışını, okullarımızda kutlayamasak da 101 yıl önceki inanç ve coşkuyla yüreklerimizde kutladık.