"HayatEveSığar" sloganıyla uzaktan eğitimlerini aksatmadan devam ettiren öğrencilerimiz, okudukları kitapların tanıtımını yaptı.

Türkiye'nin Çocukları olarak 23 Nisan'ımızı neşe içinde evde kutladık.

Koronavirüsü salgını sebebiyle öğrencilerimizin yaşayabileceği olumsuz duygularla baş edebilmeleri için uzmanlar tarafından "Koronavirüse Karşı İlk Yardım Çantam" ve "Corona Döneminde Kaynaklarım" adlı kitapçıklar hazırlanmıştır.

Bugün Dünya Otizm Farkındalık Günü! Otizm eksiklik değil farklılıktır. Farklılıkları birlikte fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim.

Öğrencilerimiz, Sağlık Bakanlığımızın "Evde Kal" ve "Hayat Eve Sığar" kampanyalarına destek olmaya devam ediyor.