Kas

Batman´da ilki gerçekleşen kitap fuarına, okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ziyarette bulundu.

Okulumuz anasınıfları "Anneler Günü"nde öğrencilerimizin anneleriyle pikniğe ve yemeğe giderek bu özel günü kutladılar.

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları "okuma Bayramı" programı, İlimiz Kültür Merkezi Konferans Salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı eşliğinde coşkuyla Kutlandı.

İlimizde yeni açılan "Batman Bilim ve Sanat Merkezi" öğretmenleri tarafından okulumuz öğretmenlerine tanıtım semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda gelecek eğitim-öğretim hayatında imam hatip ortaokuluna gitmeyi düşünen 4. sınıf öğrencileriyle Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu´na ziyaret düzenlenmiştir.

Okulumuzda 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı I. dönem karnelere dağıtıldı.

Ara

Zübeyde Hanım İlkokulu olarak, mevcut durumumuzu değerlendirmek ve  eğitim- öğretimimizin kalitesini daha üst seviyeye çıkarmak için  1. Sınıf velilerimizle toplantı yapıldı.

Kas

Okulumuz 4-J sınıfı öğrencisi Gülnihal Rana EMEKÇİ tarafından, ilimizde göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan ASLAN ile röportaj yapıldı.

Kas

Okulumuzda değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Kas

okulumuz 2. sınıf öğrencileri, Batman Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "polis Tiyatro Şenliği"ne gitti.

Kas

Okulumuzda her ay düzenli olarak verilen "Ay´ın Örnek Öğrencisi" belgeleri tören eşliğinde öğrencilere verildi.

Kas

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıldönümü tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı.

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından, okulumuz velilerine "Ebeveyn Tutumları" ile ilgili seminer verildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan ASLAN, okulumuz personellerinden Cemal KAĞBA´nın torunu için düzenlediği sünnet mevlidine katılıp hayırlı olsun dileklerini iletti.