Toplum sağlığı merkezinden gelen hemşireler tarafından Dr. Erdal İRAS başkanlığında okulumuzun anasınıfı öğrencilerinin ağız ve sağlığı kontrolü yapıldı.

Okulumuzda 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı sene başı veli toplantısı gerçekleşti.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı okulların geç açılmasına rağmen heyecanlı başladı.

Okulumuz yeni eğitim-öğretim yılına yeni imajıyla girdi.

Ağu

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında öğrencilerimize daha iyi koşullarda eğitim-öğretim vermek için okulumuzda bakım onarım ve tadilat çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Ağu

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında anasınıfımızı yenileme çalışmalarımız devam ediyor.

Okulumuzda görev yaparken il içi ve il dışı olmak üzere başka okullara tayini çıkan öğretmenlerimiz için veda yemeği düzenlendi.

15-30 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacak olan seminer çalışmalarımız başladı.

Okul Müdürümüze Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mehmet ERGİN tarafından başarı plaketi verildi.

Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz halı saha futbol turnuvamızda şampiyon belli oldu.

Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz halı saha futbol turnuvamız bugün (18.05.2015) itibariyle başlamış bulunmaktadır.

Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz Halı Saha Futbol Turnuvamızın ilki, önümüzdeki hafta Pazartesi günü saat 11:00´da (18.05.2015 Saat 11:00) başlıyor. Değerli, öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerimizi maçları izlemeye davet ediyoruz.

Okulumuzda her ay düzenli olarak verilen " Ay´ın Örnek Öğrencisi" belgeleri tören eşliğinde öğrencilere verildi.

Anasınıfı Öğrencilerimizle Batman Park´ta kurulan Planetarium Uzay Çadırı ziyaret edildi.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla coşku içerisinde kutlandı.