Zübeyde Hanım İlkokulu

ZİYAGÖKALP MAH. 2203 SK. ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU SİTESİ NO: 3AA MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen araştıran, farklı yetenekli coşkulu insanların yetiştiği, öğrencilerin özenle öğrenime hazırladığı öğrenme için imkanların sağlandığı çevrede MODEL OKUL olmaktır.
Misyon
Dürüst, özgür,Ülkenin geleceğini şekillendiren,ülkesine, dünyaya karşı sorumluluklarını bilen,Geçmişiyle geleceği arasında köprü kuran,Akademik becerileri yaşam becerilerine dönüştüren, Teknolojiyi etkin kullanan, Sanatı seven bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 15 Aralık 2012 tarihinde Cihan Anaokulu’nda düzenlenmiş olan Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz; 2004 kızlar yaş gurubunda İl birinciliği alan öğrencimiz Ece Su YAPICI İl üçüncülüğü alan öğrencimiz Buse Nur ÖZTÜRK. 2016 - 2017 Eğitim öğretim yılı il genelinde " En Değerli Okul " seçilmiştir.
Şehir Merkezi
Pınarbaşı Mahallesi 2203 Sokak No:1/ Batman