Etiket Sonuçları: batman mem

Tem

Okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerimizin mezuniyet töreni coşku ve heyecanla kutlandı.

Okulumuz e Twinning faaliyetleri kapsamında " Avrupa Kalite Etiketi" belgesi ile ödüllendirildi.

Okulumuz öğrencilerinden "Çanakkale Savaşları Müzesi"ne ziaret gerçekleştirdi.

Okulumuza ait, salgın (covid-19) sonrası okula uyum ve psikososyal etkinlikleri içeren plan, program ve kılavuza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Ders Yılı Sonu Zümre Öğretmenler kurulu toplantımızı uzaktan online olarak gerçekleştirdik.

Covid-19 sebebiyle karne törenimizi dijital ortamda kutlamak ve dağıtmak zorunda olsak da aynı sıcaklık, aynı samimiyet, aynı sevgi ve aynı duygu ile karne törenlerimizi yapmaya devam ediyoruz.