Etiket Sonuçları: ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU

Covid-19 sebebiyle okullarımızda yüz yüze kutlayamadığımız 23 Nisan'ımızı aynı coşku ve heyecanla evlerimizde kutladık.

Türkiye'nin Çocukları olarak 23 Nisan'ımızı neşe içinde evde kutladık.

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, evde yapılabilecek etkinlikler için "Hayatı Eve Sığdırdık" menüsünü kullanıma açmıştır.

Bakanlığımızca yeni tip koronavirüsün öğrenciler, gençler ve aileler üzerinde yarattığı kaygı ve travmatik etkileri azaltmak amacıyla 81 ilde "Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bilgilendirme Hattı" çağrı merkezi kuruldu.

Türkiye'nin Çocukları olarak 23 Nisan'ımızı neşe içinde evde kutladık.

Uzaktan eğitim sürecinde çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri pratik bilgilerle desteklemek amacıyla TRT EBA kanallarından yayımlanmak üzere "BİZDEN" isimli veli kuşağı hazırlandı.