BATMAN / MERKEZ - Zübeyde Hanım İlkokulu

Etiket Sonuçları: KORONAVİRÜS

Haz

Covid-19 sebebiyle karne törenimizi dijital ortamda kutlamak ve dağıtmak zorunda olsak da aynı sıcaklık, aynı samimiyet, aynı sevgi ve aynı duygu ile karne törenlerimizi yapmaya devam ediyoruz.

Haz

Nis

Bakanlığımızca yeni tip koronavirüsün öğrenciler, gençler ve aileler üzerinde yarattığı kaygı ve travmatik etkileri azaltmak amacıyla 81 ilde "Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bilgilendirme Hattı" çağrı merkezi kuruldu.

Mrt

Bakanlığımız psikososyal destek hizmetleri kapsamında hazırlanan salgın hastalık dönemlerinde ( Koronavirüs ) psikolojik sağlığımızı korumak amacıyla Aileler İçin Çocuklara Yardım Rehberi ve Yetişkinler İçin Bilgilendirme Rehberi yayınlanmıştır.